Елекс Груп-Холдинг ЕООД

Машини

Адрес

бул. Република 1
Варна, Варна
contact

Допълнителна информация

За фирмата: Фирма Елекс Груп-Холдинг ЕООД е в категория Машини Варна, Варна

Описание

ЕЛЕКС ГРУП - ХОЛДИНГ ООД е създадена през 1991 година. Започва своята търговска дейност с продажба на маркиращи клещи, етикети, резервни части за кари и сервизна дейност.   Днес, Елекс Груп - Холдинг ООД чрез своите търговски дружества е достоен партньор на хиляди фирми в страната и чужбина. Осъществява търговия със съвременни стоки за маркиране, етикетиране, претеглене, опаковане, дозиране и пълнене, резервни части и консумативи за тях; комплексно обзавеждане на търговски и производствени фирми от хранително- вкусовата промишленост. Разполага със собствена производствена база за 8- цветен флексо печат на етикети и производство на термотрансферни ленти, както и със сервиз, който обслужва всички внасяни марки машини. Сервизът е оторизиран и обучен от външнотърговските ни партньори за работа в България. Във външнотърговски план “ЕЛЕКС ГРУП - ХОЛДИНГ” ООД, се ползва с доверието на водещи фирми от Чехия, Словакия, Италия, Германия, Белгия, Австрия, Япония, Дания, Великобритания и Турция. Има дъщерни дружества в Бърно /Чехия / и Белград /Сърбия/ и търговска мрежа в Румъния, Македония, Словакия, Черна гора и Молдова. Ваше улеснение разработихме и електронен магазин Електронният магазин на Елекс Груп – Холдинг ООД е зареден и Ви очаква!

Да бъдем Ваш надежден бизнес партньор, като се стремим към прогрес, новаторство и гъвкавост!

ПЕЧАТНИЦА “Елекс Принт” е създадена и се развива в унисон с най-съвременните тенденции на флексопечатната индустрия. В съчетание с мащабното национално позициониране на “Елекс Груп Холдинг” ЕООД в техническо и търговско отношение, печатарският комплекс “Елекс Принт” удовлетворява клиентската потребност от етикети, опаковки и др. печатни консумативи. Елекс Груп Холдинг предлага на своите клиенти отпечатване  на богата гама етикети и логистични опаковки, за да отговорят на постоянно нарастващите потребителски нужди. Ние произвеждаме и предлагаме цветен  8 – флексов печат на гъвкави опаковки, бандеролни етикети, специални етикети, несамозалепващи се етикети и др. Също така сме производители на самозалепващи етикети за маркиращи клещи, бели етикети за последващо допечатване на везни и принтери  и термотрансферни ленти – черни и цветни.

Елекс Груп Холдинг ЕООД предлага богата гама от машини и автоматични линии за дозиране, пълнене, опаковане, претегляне, маркиране и етикетиране. Продуктите от нашия разнообразен асортимент се отличават с високо качество и функционалност. По тази причина те намират широко приложение в производствени предприятия и логистични центрове. Благодарение на дългогодишния си  опит в сферата, Елекс Груп Холдинг разработва и предлага на своите клиенти машини собствено производство.

Елекс Груп Холдинг предлага разнообразно търговско оборудване за нуждите на Вашия бизнес. В категорията “ Ритейл” ще откриете голямо разнообразие от електронни везни, включително и PC-базирани етикетиращи електронни везни от най-висок клас. Елекс Груп Холдинг предлага и единствената оторизирана в страната специализирана услуга за ремонт на електронните везни DIGI. Тук също ще откриете богат избор на маркиращи клещи.

Пишете отзив за фирмата

To write a review, you must login first.