Сам Хоум Недвижими имоти

Недвижими имоти

Адрес

ул. Кракра 1
Варна, Варна 9000
052 580-158
contact

Допълнителна информация

За фирмата: Фирма Сам Хоум Недвижими имоти е в категория Недвижими имоти Варна, Варна

Описание

SamHOme (Сам Хоум) е агенция за недвижими имоти основана в град Варна създадена от брокери с над 10 годишен опит в сферата на недвижимите имоти, нашата цел е да предоставим качествено обслужване на нашите клиенти, на което ние бихме се радвали ако сме Техни клиенти!

Основната дейност на компанията е свързана с посредничесво при сделки с недвижими имоти, покупка на недвижими имоти, продажба на недвижими имоти, наемане на недвижим имот, отдаване под наем на недвижим имот, инвестиции в недвижими имоти.

Агенцията разполага с уютен офис на бул. Сливница в град Варна, България, също така и с офис в Ромфорд, Лондон, Великобритания.

Продавате имот в град Варна свържете се с наш брокер от главното меню брокери.

Давате под наем имот в град Варна, свържете се с нас сега на посочените контакти или изберете брокер от полето брокери в дясно.

Търсите да закупите имот в град Варна, използвайте нашата търсачка като въведете Вашите параметри на търсене.

Търсите да наемете имот в град Варна, използвайте нашата търсачка като въведете Вашите параметри на търсене.

За да бъдем максимално полезни на Нашите клиенти, ние сме организирали, строително ремонтен отдел ръководен от строителни техници практикуващи в изграждането на жилищни и търговски сгради. Фирмата разполага с юридически отдел представляван от трима действащи адвокати покриващи всички сфери на правото.

Пишете отзив за фирмата

To write a review, you must login first.