ВМ Ремонти

Строителни Ремонти

Адрес

Надежда 1; бл.172; вх.И; ап.175
София, 1220
359 898-208956
contact

Социални профили

Допълнителна информация

За фирмата: Фирма ВМ Ремонти е в категория Строителни Ремонти София, Фирми в

Описание

Всеки апартамент с десетгодишна история стига до момент, когато всичко се нуждае от обновяване и подмяна. Ако се интересувате от услуга за основен ремонт в София, която включва пълна трансформация на апартамент с пълно премахване на визуално и физическо износване, моля, свържете се с нашата компания „ВМ Ремонти“.
Характеристики на основния ремонт
В сравнение с други видове, ремонтите на апартаменти до ключ са най-мащабни. Той включва голям обем работа за подмяна на облицовки, възстановяване на щети и актуализиране на инженерни компоненти.
Специалистите на нашата компания предлагат услугите си за подобряване на вашия дом на високо професионално ниво!
Етапи и списък на произведенията
Основните ремонти в София включват не само ръчна работа, но и разработване на дизайнерски проект, който се извършва, като се вземат предвид характеристиките на помещенията и желанията на собственика. Всички детайли на проекта се съгласуват с клиента, така че всякакви „изненади” след завършване на ремонта са изключени.
Основният ремонт на апартаменти до ключ в София и Софийска област е многоетапен процес, който включва:
• разработване на проект и оценка;
• демонтажни работи с премахване на стари довършителни работи и всички стари компоненти, след което в апартамента остават само носещи конструкции;
• актуализиране на комунални услуги, което включва подмяна на окабеляване, работа с водопроводни системи, отопление. След инсталиране на нови комуникации те се проверяват, включително пускане на водата, херметичност на окабеляването и правилна работа на измервателните уреди;
• подмяна на прозоречни блокове;
• довършване на вътрешни повърхности с нанасяне на мазилка, грунд и оформяне на подова замазка;
• монтаж на входна врата. По правило тази работа се извършва след изливане на замазката;
• работа с вентилация. Ако естествената вентилация е нарушена по време на ремонт, проблемът се отстранява от специалистите на компанията;
• оформяне на балкон с изолация, остъкляване, смяна на дограма;
• довършителни работи: включва шпакловка, полагане на подови настилки, довършване на стени с материали по избор на клиента.
Предварителното изготвяне на план позволява на нашите специалисти да изчислят правилно стойността на основния ремонт в съответствие с цените, посочени в ценовата листа и стриктно да спазват сроковете за завършване на работата.

Пишете отзив за фирмата

To write a review, you must login first.