Гери Трейд - 2020 ЕООД

Автомобили

Адрес

Коста Калимански №1 До платения паркинг под ГУМ
2800
359 896-006676
contact

Работно време

Понеделник, Вторник, Сряда, Четвъртък, Петък, Събота, Неделя 09:30 - 19:30

Допълнителна информация

За фирмата: Фирма Гери Трейд - 2020 ЕООД е в категория Автомобили , Фирми в

Описание

Ние сме Бутик Париж! Be above all. Make the impossible possible.


01. Винаги предлагаме актуални модели дрехи с Premium качество на материи и изработка. Стремим се цените ни да бъдет възможно най-конкурентни според пазарните! Продаваме Страхотни дрехи на Страхотни хора! Постоянно зареждаме нови модели, затова следете сайта и инстаграм страницата за ново зареждане!

02. Винаги сме на разположение за клиентите си 24/7. Държим на хората, които пазаруват от нас да са доволни на 100%! Прозрачните политики на работа, доставка, връщане, замяна, точна информация за продуктите и др. са гаранция за това! Коректни сме с клиентите си и не само. Всеки наш клиент е и наш приятел, който може да разчита на нас в бъдеще! Много от вас вече ни се довериха и останаха доволни и очаровани!

03. Разполагаме с два добре заредени физически магазина в гр. Сандански, които работят абсолютно всеки ден /точните им адреси ще откриете тук/. Предлагаме опция "Видео разговор" или иначе казано, разбираме се с клиента кога и как му е удобно да проведем видео разговор и му показваме моделите на живо, отговаряме на въпросите в реално време, като заставаме пред клиента не само като организация, но и като полезен съветник в избора, не крием лицата и опита си!

04. Веднъж поръчали и получили своята поръчка, Вие ставате член на нашия "Бутик Париж клуб". Не формална, но не и малка подробност, която всички наши досегашни клиенти знаят, е че след първата поръчка всичко работи в полза на клиента, а именно: по-добри цени, още по-експертни съвети при избора, по-ранен достъп до ексклузивни модели и т.н.

05. Нашите МИСИЯ, ВИЗИЯ и ЦЕННОСТИ не са забогатей бързо на гърба на клиента докато го лъжеш и мамиш, а точно обратното! Действаме напълно отговорно и изцяло в полза на клиента!

06. Закупените от нас стоки пристигат с бърза доставка до офис на еконт или адрес. Поръчката става изключително лесно и бързо! Приемаме поръчки през сайта, през instagram страницата и по телефона!

Пишете отзив за фирмата

To write a review, you must login first.