АСТ АД

Сервиз за Гуми

Адрес

Свети Княз Борис I №86
5100
359 888-339900
contact

Социални профили

Работно време

Понеделник, Вторник, Сряда, Четвъртък, Петък 08:30 - 17:30
Събота 08:30 - 14:00

Допълнителна информация

За фирмата: Фирма АСТ АД е в категория Сервиз за Гуми , Фирми в

Описание

Фирма АСТ АД е създадена в България през 2007 година с основен предмет на дейност внос и продажба на гуми за камиони, леки автомобили, лекотоварни автомобили, джипове, селскостопанска и индустриална техника. Фирмата е съсредоточена в продажбите на едро в страната и чужбина, като има изградена дилърска мрежа с повече от 80 дилъра. АСТ АД е официален представител на няколко марки за България и страните от Балканския п-в, като има дългогодишни партньори в Румъния, Сърбия, Гърция, Македония, Босна и Херцеговина и Косово.

Дружеството има представителство в Горна Оряховица, София и Пловдив като общите складови помещения се равняват на повече от 12 000 кв.м. Компанията отваря първия си логистичен център за гуми в град Горна Оряховица през 2015 година, който е една от най-мащабните инвестиции в общината и областта за последните няколко години. Модерния търговски обект е на площ от 7000 кв.м. в индустриалната зона на града. На първия етаж на базата има магазин и шоурум, а на втория е разположена административната част – приемна, търговски и счетоводен отдел, както и конферентна зала с капацитет от 80 места за дилърите на дружеството, в която се организират презентации ежегодишно.
Логистичният център разполага с няколко бокса за монтаж и демонтаж на гуми, баланс и изправяне на джанти на леки и лекотоварни автомобили. Смяната на гуми за тежкотоварни автомобили се прави в 24-метров бокс, където влиза целият тир. С цел по-високо ниво на обслужване фирмата предлага и машинно помпане на автомобилни и камиони гуми с АЗОТ. Техниката е изцяло нова и най-добрата на пазара.
Демонтаж и монтаж на различни видове бандажни, известни още като „плътни“ гуми е новото попълнение в нашия списък с услуги. Машината за пресоване, с която разполагаме може да обслужва гуми от 8 до 24 цола включително.
Фирмата разширява дейности си през 2017 година, като открива професионален автосервиз за ремонт на автомобили. Нашите екипи извършват комплексни автосервизни услуги, които включват:

Ремонт двигател и ходова част
Смяна на масло и филтри
Реглаж преден и заден мост
Диагностика
Спирачна система и скорости
Смяна съединител
Автоклиматици

Пишете отзив за фирмата

To write a review, you must login first.